Start pagina
U bent hier: Start pagina // THEMA AVONDEN

THEMA AVONDEN

Met grote regelmaat organiseren wij Thema-avonden. Op zo'n avond richten wij ons helemaal op dát thema en kunnen dat dan ook aanbieden voor een zeer speciale prijs!
Reserveren is ten zeerste aanbevolen.

Foto-presentatie van enkele Thema's-avonden:





BIOLOGISCH THEMA

In samenwerking met top-cateraar Michiel de Vlieger van "Cometa Culinair" presenteren wij met grote regelmaat een uitgebreid, geheel biologisch verantwoord menu!

De eerstvolgende culinaire biologische specials vinden plaats op:


ZATERDAG 1 en ZONDAG 2 april 2017
Aanvang 19.00 uur
(reservering gewenst: vol=vol)




Het menu is als volgt:

amuse: Briouats met kaas en Ras al Hanout

Rode mul, aardappelmousseline en rabarber

Geroosterde boekweit met groene kruiden, lente ui en filodeeg

Licht gerookte kalfsmuis met spinazie en citroenroom

American pancake, vanille pannacotta en berkensiroop



De kosten voor dit menu zijn € 37,50.
Een speciaal bijpassend wijnarrangement is € 19,50, waarbij elke wijn tevens per glas of fles te bestellen is.

Voor reserveringen kunt u bellen met 06 - 53 43 78 55 / 070-32 48 697 of per email naar De Hogenhouck.






Gamba Thema

De eerstvolgende Gamba-avond is nog niet bepaald.
Reserveren: 070 - 3 24 86 97 (na 17 uur)

Heerlijke vers gebakken Gamba's, waarbij wij een knapperige salade en patat frites serveren. Wij schenken u daarbij een glas witte, rode of rosé wijn naar keuze.

Speciale prijs: € 17.50






Indiaas Thema

Een smakelijke Indiase maaltijd, compleet met een glas wijn en een nagerecht:

* kruidig gemarineerde kip uit de Tandoorgrill
* geurige Indiase tomaten-spinazie rijstpilau
* heerlijke tomaten-uiten relish
* knoflook naanbrood

* nagerecht: Kulfi ijs met kardemom en amandel

Speciale prijs € 22,50





Neem vrijblijvend contact met ons op:
Restaurant De Hogenhouck
Van Hogenhoucklaan 90
2596 TH Den Haag

Telefoon: IN VERBAND MET EEN STORING TIJDELIJK: 06 511 728 14
(na 17.30 uur)

Mail: De Hogenhouck

Openingstijden keuken: maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 20.30 uur en zaterdag van 18.00 tot 20.30 uur